ro română gb english it italian
Masaj Erotic Suceava

Contact Masaj Erotic Suceava Senzual


Obcini, str. Bistritei nr. 14
Telefon: 0746 465 970

Masaj Erotic Suceava

Salon masaj erotic Suceava

Salon Masaj Erotic Senzual si-a schimbat locatia in Obcini, str. Bistritei, nr. 14 vis-a-vis de Romtelecom si ITM. Program: NON-STOP

Exista pentru fiecare dintre noi cineva in lumea asta care ne poate face fericiti. Trebuie doar sa cautam. Tu ne gasesti pe noi, maseuze pasionale si creative, salonul de masaj erotic SENZUAL, unde iti pregatim o ambianta eleganta, plina de mister.

Sexualitatea ta este arzaoare si imensa, precum o torta, te incalzesti rapid si explodezi in focuri de scantei, iubesti neobisnuitul cand vine vorba de masajul erotic si nu eziti sa obtii ceea ce vrei. Masaj Erotic Suceava va ofera urmatoarele servicii:

  • Masajul de Relaxare
  • Body Masaj
  • Masajul Erotic
  • Double Masaj
  • Masaj Erotic Cuplu

Salon Masaj Erotic Suceava organizeaza petrecerea burlacilor si petreceri private.Veti fi mai mult decat multumiti de serviciile prestate de Salon Masaj Erotic Suceava si veti aprecia faptul ca toate maseuzele noastre sunt profesionale.

Nu numai deorecere legea nu o interzice, dar si din proprie convingere, sexul este complet exclus. De aceea va ruga sa respectati maseuzele dupa cum si ele va respecta.

Mentionam ca preturile sunt de criza.

Program de funtionare Masaj Erotic Suceava:

Luni - Duminica : 10:00 - 04:00